Čo je na fotografii: Skutočné Bombajské rizoto vyklopené z vrecúška a ozdobené mrkvou, hráškom, lístkami marockej mäty, tyčinkou škorice a hviezdičkou badiánu.
Plusy pre tvoje zdravie: Bez prídavných látok. Bez umelých aróm a príchutí. Šetrne zavárané, s vysokým zachovaným obsahom vitamínov. Bez konzervantov. Vegánske. Bezlaktózové. Bezlepkové. Bez alergénov. Dochutené ajurvédskymi koreninami. Nízky glykemický index.
Zloženie: Varená ryža basmati. Zelenina [zemiaky, mrkva, francúzska fazuľa, hrášok]. Cibuľa. Voda. Slnečnicový olej. Soľ. Cesnak. Mätové listy. Paradajková pasta. Zázvor. Zelené čili papričky. Rímska rasca. Červené čili papričky celé. Koriandrový prášok. Prášok z čili papričiek. Kurkumový prášok. Zmes ajurvédskych korenín [čierne korenie, čierny kardamóm, zelený kardamóm, muškátový kvet, prášok z rímske rasce, klinčekový prášok, bobkový list, škoricový prášok]. Badián. Čierny kardamóm. Bobkový list. Klinček. Škorica. Vyrobené v prevádzke, kde sa spracúvajú arašidy, orechy, mlieko, sója, pšenica, horčica a sezam.
Priemerné výživové hodnoty na 100 g: Energia 583,2 kJ [139,3 kcal]. Tuky 3,6 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0,4 g. Sacharidy 23,9 g, z toho cukry 0,0 g. Bielkoviny 2,7 g. Soľ 1,10 g.
Balenie: Viacvrstvové ochranné potravinárske vrecúško v kartónovej škatuľke.
Trvanlivosť: Minimálne 12 mesiacov od dátumu výroby. Dátum minimálnej trvanlivosti vyznačený na obale. Trvanlivosť dosiahnutá šetrným zaváraním, bez konzervantov.
Skladovanie: Nemusíš chladiť ani mraziť. Neotvorené jedlo skladuj pri izbovej teplote. Otvorené jedlo vlož do chladničky a spotrebuj do 48 hodín.
Príprava: Vyklop z vrecúška do kastrólika a zohrej na miernom ohni — takto po domácky zohriate jedlo chutí najlepšie! V mikrovlnke zohrievaj 2 minúty vyklopené do vhodnej nádoby. Môžeš zohriať aj ponorením neotvoreného vrecúška do vriacej vody na 5 minút.
Pôvod: Vyrobené v Indii z miestnych surovín.
Distribúcia: Pre www.jedzhned.sk dováža a na trh uvádza Litelife s.r.o., Zámocká 8, 811 01 Bratislava, Slovenská republika.