Pikantný pilaf

Pikantný pilaf

Pikantný pilaf

Príprava jedla: 10 minút
Čas varenia: 10 minút
Počet porcií: 2-3
 
Ingrediencie:
- 1 balenie celozrnného ryžového pilafu

- 1 polievková lyžica rastlinného oleja
- ½ červenej papriky nakrájanej na kocky
- 1 malá cuketa nakrájaná na kocky
- 100 g šampiňónov nakrájaných na plátky
- 1 červená cibuľa nakrájaná na plátky
- 200 g jahňacieho steaku nakrájaného na tenké plátky
- ½ lyžičky čili prášku
- pár plátkov pražených mandlí

 
Prípava:
1) Rozohrejte olej na panvici. Pridajte papriku, cuketu, šampiňony a cibuľu, posypeme čili a na malom ohni do mäkka osmažte po dobu 3 -5 minút .
2) Pridajte jahňacie a smažte, kým nebude ľahko opečené.
3) Nakoniec pridajte ryžu a dôkladne premiešajte, aby jedlo bolo celé prehriate.
4) Podávajte jedlo teplé, posypané plátkami pražených mandlí.
Publikované v kategórií Recepty

Publikované dňa 21/11/2014 22:42:02
Váš komentár bol úspešne zaslaný. Ďakujeme
Pridanie komentára
Meno:*
Email:*
Komentár*
  Captcha
  Pridanie komentára