Cícer na pandžábsky spôsob Zobraziť plnú veľkosť

Cícer na pandžábsky spôsob

Perfektne uvarený cícer v paradajkovej omáčke dochutený do vyváženej a lahodnej pikantnosti zmesou ajurvédskych korenín. Vegánske, bezmliečne a bezlepkové, stredne štipľavé, šetrne sterilizované hotové jedlo. Bez alergénov. Bez prídavných látok. Bez umelých aróm a príchutí. Bez konzervantov. Zohreješ za 3 minúty.

 

Viac detailov

Kód:  8901552005074

Dostupnosť: na sklade

Cena: 2,90 €  s DPH [2,42 € bez DPH]

Čo je na fotografii: Naše skutočné jedzhneď jedlo vyklopené z vrecúška a ozdobené čili papričkou, cherry paradajkou a koriandrom.

Originálny názov: Punjabi choley

Zdravotné benefity: Bez prídavných látok. Bez umelých aróm, príchutí. Šetrne sterilizované. Bez konzervantov. Vegánske. Bezmliečne. Bezlepkové. Bez alergénov. Vďaka šetrnej sterilizácii je zachovaný vysoký obsah vitamínov. Obsahuje ajurvédske koreniny.

Štipľavosť: Stredne štipľavé. Štipľavosť zmierniš dobre vychladeným mliečnym alebo vegánskym jogurtom.

Hmotnosť: 280 g

Výdatnosť: Jedna až dve porcie.

Kategória: Hlavné jedlo bez prílohy.

Zloženie: Voda. Cícer. Cibuľa. Slnečnicový olej. Cesnak. Paradajkový pretlak. Soľ. Zázvor. Listy koriandra. Zmes ajurvédskych korenín [koriandrové semienka, rasca, čierne korenie, prášok z granátového jablka, bobkový list, čierna soľ, sušené listy senovky gréckej, červené čili celé, mangový prášok, soľ, škorica, prášok z ligurčekového semienka, zázvorový prášok, čierny kardamóm]. Červené čili celé. Rasca. Koriander. Fenikel. Čierna soľ.

Upozornenie: Vyrobené v prevádzke, kde sa spracúvajú arašidy, orechy, mlieko, sója, pšenica, horčica a sezam.

Priemerné výživové hodnoty na 100 g: Energia 340,8 kJ [81,4 Kcal]. Bielkoviny 2,0 g. Tuky 4,3 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0,4 g. Sacharidy 9,0 g, z toho cukry <0,5 g. Soľ 1,60 g.

Charakteristika: Šetrne sterilizované hotové jedlo.

Balenie: Viacvrstvové ochranné potravinárske vrecúško v kartónovej škatuľke.

Trvanlivosť: Minimálne 12 mesiacov od dátumu výroby. Dátum minimálnej trvanlivosti vyznačený na obale.

Skladovanie: Neotvorené jedlo skladuj pri izbovej teplote od +1 C do +30 C. Otvorené jedlo vlož do chladničky a spotrebuje do 48 hodín.

Príprava: Jedlo zohrievaj buď neotvorené v horúcej vode [cca 7 min] alebo vyklopené z vrecúška do kastrólika na miernom ohni [cca 5 minút] alebo vyklopené z vrecúška do nekovovej nádoby v mikrovlnke [cca 3 min].

Servírovanie: Podávaj s chlebom, toastom, pečivom, plackou, torilou, arabským chlebom pita, cestovinou, zemiakmi, ryžou alebo chrumkavými plackami.

Pôvod: Vyrobené v Indii z miestnych surovín.

Distribúcia: Pre www.jedzhned.sk dováža a na trh uvádza Litelife s.r.o., Zámocká 8, 811 01 Bratislava, Slovensko.

Napíšte Váš komentár

Cícer na pandžábsky spôsob

Cícer na pandžábsky spôsob

Perfektne uvarený cícer v paradajkovej omáčke dochutený do vyváženej a lahodnej pikantnosti zmesou ajurvédskych korenín. Vegánske, bezmliečne a bezlepkové, stredne štipľavé, šetrne sterilizované hotové jedlo. Bez alergénov. Bez prídavných látok. Bez umelých aróm a príchutí. Bez konzervantov. Zohreješ za 3 minúty.

 

Napíšte Váš komentár

  • Product Name:Cícer na pandžábsky spôsob
  • Product Reference: 8901552005074
  • By Ashoka
  • Price: 2,90
  • Product Width: 15.00 cm
  • Product Height: 2.00 cm
  • Product Depth: 19.00 cm
  • Product Weight: 0.34 kg
  • Description: Perfektne uvarený cícer v paradajkovej omáčke dochutený do vyváženej a lahodnej pikantnosti zmesou ajurvédskych korenín. Vegánske, bezmliečne a bezlepkové, stredne štipľavé, šetrne sterilizované hotové jedlo. Bez alergénov. Bez prídavných látok. Bez umelých aróm a príchutí. Bez konzervantov. Zohreješ za 3 minúty.  
Path: > > Cícer na pandžábsky spôsob